vrijdag 31 oktober 2014

OOTD: These shoes are made for walking

 Het waait. Het regent. Het is guur. Waarom? WAAROM?! ''Sophie, het is november. Dat is het herfst. Het is niet voor altijd zomer..'' Ja maar....maar.... *kruipt langzaam onder een dekentje op de bank* Adem in, adem uit. Accepteer de herfst, Sophie. Ik ben echt een zomer mens. Lekker zonnetje op mijn gezicht. Leuke dingen doen. Als het herfst is, voel ik mij altijd een stukje minder vrolijk. (Misschien dat mensen in mijn omgeving de herfst daarom wel leuk vinden.) Het enige leuke aan een seizoen als deze is dat het een nieuw seizoen is en dat dus de nieuwe collecties weer de winkel hangen. Shopping time!


Lange truien met leggings en dikke panty's zijn dit seizoen een echte must-have. Super comfi en het ziet er, mits je het leuk styled, nog leuk uit ook. Je kan er dus super tof uit zien zonder kou te lijden. Hurray! Anyway, de lange trui die ik hier draag is van NIKKI. Haar merk is al vaker gekomen met gave teksten op de rug. Zo heeft ze in haar zomercollectie een maxidress gepresenteerd met de voornamen van kledingdesigners op de rug. Dit seizoen kiest ze voor shoedesigners. Het leuke aan de namen is dat ze voor een aantal mensen gelijk te herkennen zijn, maar voor een groot deel ook niet. (Misschien dat Nikki voor die laatste groep even een hint boven de namen heeft geplaatst.) Ik heb er een panty onder aangedaan. Hij is ook super leuk te combineren met een leatherlook legging. Daar stromen de winkels tegenwoordig van over. Supertrash heeft een hele mooie lijn met zowel leggings als broeken. Tip van Sooph! En natuurlijk, mijn oude vertrouwde Vans. 


Als touch-up heb ik een leuke grote sjaal gepakt. Deze is van POM. Het merk heeft hele leuke sjaals die zowel buiten- als binnenshuis te dragen zijn. Ook zijn de sjaals op heel veel verschillende manieren te dragen. De kobaltblauwe rand geeft net even wat kleur aan deze compleet zwarte outfit.

Oke, als het dan toch herfst is, dan maar zo. Doe mij nog 20 van dit soort truien en ik woon er in komende herfst en winter!

Lange trui/jurk NIKKI 99,95 / Sjaal POM 59,95 / Sneakers Vans

De jurk en sjaal zijn beide te koop bij Masséus Mode.

Lots of Love,
Sophie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten