Pagina's

dinsdag 21 oktober 2014

Karlified


Karl Lagerfeld. Een waar icoon in de modewereld. Tenminste, voor mij. Hoe veel mensen armbandjes dragen met What Would Jesus Do?, heb ik een t-shirt met What would Karl do. Yes people, it's that serious. Hij is een inspiratiebron. Hij is een ware held. Hij is 80. En laat deze ware 80-jarige held nou ook nog een eigen geur gelanceerd hebben een maand geleden. En laat ik nou ook nog eens de leukste zus ooit hebben die mij dit voor mijn verjaardag heeft gegeven. Ladies and gentlemen, I present you: Karl Lagerfeld eau de parfum. 


Als eerst maar even de flacon. Ik kan over dit soort dingen vaak alleen maar lovend praten, maar in dit geval ben ik niet echt te spreken over het iet wat goedkope uiterlijk. Het is wel echt glas, gelukkig, maar de band om de dop is van plastic. Dat is jammer. Ik weet dat de studs wel een beetje bij de zwarte handschoentjes van Karl passen, maar had dat nou niet anders verwerkt kunnen worden in de flacon? Het ziet er iets te cheap uit voor een vrij luxe geur.

De geur zelf ruikt bloemig. Het is een heerlijke geur voor overdag. Niet te zwaar, maar wel de hele dag door te ruiken. De topnoten van de geur zijn fris en citrus-achtig. Daarna bloemig. De basis van de geur bestaat uit muskus en hout. Iets krachtiger dus. In mijn mening mag dit wel, want het is wel Karl Lagerfeld waar we het hier over hebben. Niet de DKNY Be Delicious. Voor mij is het, nu mijn Givenchy ange au demon op is, mijn nieuwe lijfgeur.Elke held heeft een boek vol quotes, toch? (Ik heb namelijk geen idee) Karl dus ook. Te koop bij Urban Outfitters, samen met minimaal nog dertig andere boeken van die ik super graag wil hebben. A book of cats, Wie wil dat nou niet? Anyway, deze bundel staat vol met quotes die Karl ooit gebruikt heeft. Het is opgedeeld in verschillende categorie├źn. Van fashion tot life. Karl heeft overal wel een mening over. Ik heb mijn favoriete quote uit het hele boek gekozen. De bovenstaande.  Als ik straks op de modeacademie zit *zit duimendraaiend in een hoekje* is dit er een om te onthouden!

I can definitely say: I'm Karlified!

Lots of Love,
Sophie

1 opmerking: