Pagina's

zondag 13 juli 2014

In the summertime.

Nu eindelijk het hele verslag van pinkpop af is en ik weekend heb na een hele week werken, kruip ik weer eens achter de laptop. Dat ging ook niet zonder slag of stoot, aangezien onze laptop net zo goed als baksteen in een muur gebruikt kan worden in  plaats van als laptop. Anyway *merkt op dat de A op het toetsenbord zeer slecht werkt* al mijn vrienden hebben besloten om tegelijk op vakantie te gaan en ik zit dus alleen in Nederland. Gelukkig heb je er goed weer bij, zul je denken. Ja, dat is waar. Waar het niet dat ik de hele dag met m'n gezicht in de winkel sta en er dus, na een hele week vollop zon, nog steeds uitzie als een eskimo. Een hele witte eskimo. Laten we het een ijsbeer noemen, maar dan zonder al dat haar. Behalve op
mijn hoofd dan... Ugh, ik dwaal af.

                                   ♡

Voor het eerst in mijn leven ben ik fulltime aan het werk, met hier en daar een vrije ochtend/middag. *dat is niet wat fulltime is Sooph* Eigenlijk bevalt het mij prima. S'ochtends niet zo lang in je bed blijven liggen. S'avonds nog wat aan je dag hebben zonder extreem lui gewoon weer je bed in te rollen omdat je je pyjama toch nog aan hebt. Omdat ik doordeweeks nu ook lekker in de winkel sta, zie ik ook een hoop andere dingen dan in het weekend. De weekenden zijn drukker. Je bent meer sociaal bezig met klanten. Doordeweeks komen de achter-de-schermen-klusjes. Nieuwe series uitpakken. Nieuwe combinaties bedenken. Bestellingen e.d. Een hele andere kant van de modewereld die mij eigenlijk ook wel aanspreekt. Ondanks dat ik niet lig te bakken in de zon ergens Kroatie *ugh....* heb ik het wel heel erg naar mijn zin. Best thing? Ik krijg er nog voor betaald ook.

Als ik s'avonds thuiskom dan heb ik ook nog wat aan mn avond. In mijn geval betekent dat dat ik tot half drie lekker met vrienden bij het vuurtje zit. *nee, niet al mijn vrienden zijn op vakantie. Ik overdrijf graag.* Van die avonden dat je lekker een muziekje aan hebt staan, je geen ene reet uitvoert, maar het toch heel erg gezellig hebt. Ken je dat? Nee? Je mist wat in je leven. Dat is voor mij echt het ultieme zomergevoel. Alleen heb ik dan de hele dag in de zon gelegen en ben ik helemaal rozig in plaats van de hele dag gewerkt te hebben. Ach, perfectie bestaat niet.

Dus, in de tijd dat jullie heel Lloret en Cherso aan het afsloeren zijn, denk dan even aan deze eskimo-ijsbeer. Heb geen medelijden, maar denk wel even aan mij. En geniet ervan!

Lots of Love,
Sophie

Mijn blog gebruik ik steeds vaker als dagboek, vandaar iets minder OOTD. Plus dat mijn fotograaf op vakantie is.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten