Pagina's

vrijdag 6 juni 2014

Pinkpop

Eindelijk! Het is zover. Over een paar minuten word ik opgehaald en vertrek ik richting Landgraaf. De komende nacht zal ik bij familie logeren om morgenvroeg mijn tentje op te zetten op camping B. Ik ben er helemaal klaar voor. De stress of ik wel alles bij me heb, giert door mijn hoofd. Mijn telefoon ligt nog een paar minuten aan de lader om er zeker van te zijn dat hij net even iets voller is dan daar straks. Ook mijn ipod ligt nog even aan de oplader. Misschien moet ik zelf ook maar even aan de oplader omdat ik uit enthousiasme niet veel geslapen heb vannacht.


Zenuwachtig ben ik wel. Mijn aller eerste grote festival. Super spannend, maar ook super leuk. De zondag is het allerleukste. Ondanks dat de line-up de volle drie dagen veel goed beloofd, is de zondag zeker weten ons hoogtepunt. En natuurlijk treedt Chef'Special die dag ook op. Ik sta vooraan, reken maar ! Vandaar dat er komende zondag ook geen artikel online komt. Dinsdag hangt een beetje van mijn festival-hangover af. Misschien komt er een heel verslag uit mijn vingers of misschien lig ik voor pampus in mijn bed als ik de school met een zombiehoofd uitgerold ben. We'll see.

Het wordt heerlijk weer dit weekend, niet alleen in Landgraaf, dus geniet ervan!

Lots of Love,
Sophie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten