Pagina's

zondag 1 juni 2014

OOTD: Denim to denim

Vorige week was ik vergeten een outfit of the day the posten. How bad ! Deze week doe ik het natuurlijk wel, en wat voor een. Ik ben helemaal weg van deze outfit. Hij is zo simpel en chic. Eigenlijk had ik er nog een zwarte old school tas bij willen hebben. Je weet wel, zo'n leren aktetas. Helaas heb ik die niet. *heb jij er wel een, geef hem aan mij!* En hallelujah voor het lekkere weer. Dan kan ik tenminste mijn foto's schieten. *wederom alle credits naar Jasper*De zwarte Lynn skinny heeft een lichte waxlaag waardoor hij niet zo soepel is als een gewone jeans. Hij is iets chiquer. Iets meer fancy. Iets meer glamour. Geen gewone jeans. Hij oogt zwart, terwijl hij dat niet is. De broek is extreem donkerblauw gewassen. Heb je een witte bank? No problem, de jeans gewoon een keertje goed wassen. Niet te vaak. Oh my god, ladies! Een jeans en een wasmachine zijn als een match made in hell. Na 5 wasbeurten is de glamour van een goede jeans er af en is de wassing niet meer wat het geweest is. Zeker niet met een broek als deze. Zo min mogelijk wassen dus. De jeansblouse is mooi ombre geverft. De half van deze blouse is wat mij zo aanspreekt. Hij is perfect om helemaal tot boven te dragen zonder een geeky effect. De rafels maken hem lekker stoer. Het simpele leren armbandje van Pimps en Pearls is een subtiel accent. Dat is precies wat je nodig hebt bij deze outfit, want het draait hier volledig om de jeansstof. Ode aan de jeans!


Jeans Blouse G-Star  99,95 / Lynn Skinny G-Star 119,95 / Leren armbandje Pimps&Peals 19,95 / Sandalen La Strada

De complete outfit, exclusief de schoenen, is te koop bij Masséus Mode. www. masseusmode.nl

Lots of Love,
Sophie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten