Pagina's

dinsdag 13 mei 2014

Shop till you drop

 Finally! Het is zover. Een paar maanden terug opende in Amsterdam een store in store van Topshop. Een tijdje geleden ging dan ook de Forever21 open en tot slot is er deze maand een Pull&Bear bij gekomen. Whaaaaa! Going crazy. Ik ben al fan. Jullie ook? Laat ik jullie even introduceren.Achter mijn Topshop en Forever21 ervaring zit een leuk verhaal. Toen ik met mijn paps, mams en zus door Singapore liep drie jaar geleden kwamen we uit bij Orchard rd. Een combinatie van de P.C en de kalverstraat maar dan in Singapore. Het was aan het einde van een lange, hete dag en Elaine en ik kregen dus niet de kans om helemaal los te gaan. We werden voor de keus gesteld. Of naar de Topshop, of naar de Forever21. Mom, you serious? Jij kiest toch ook niet tussen je eigen kinderen? We moesten snel beslissen en aangezien de Topshop het meest dichtbij was, kozen we daarvoor. Ik heb een paar super vette oorbellen gekocht en Elaine ging met lege handen de deur uit. Op onze vervolg bestemming, Bali, bleek dat naast ons hotel een Topshop zat... Waren we nou maar naar de Forever21 gegaan! Achja. Ik ben sindsdien nooit meer een Forever21 tegen het lijf gelopen.

Nu hij eindelijk in Amsterdam zit, moet ik toch maar even een treintripje die kant op nemen. Ik ben heel benieuwd. Maak er gelijk een rondje van. Topshop, Forever21 en Pull&Bear *die vorige week openden in Amsterdam*. De Topshop vind ik vergelijkbaar met de River Island. Vrolijke kleuren, aparte printjes. Het maakt mode betaalbaar en draagbaar voor het reguliere publiek. De Forever21 is qua prijsklasse te vergelijken met de H&M alleen zijn de artikelen naar mijn mening uitdagender. De H&M speelt het vaak safe met eens in de zoveel tijd een uitschieter. *hoewel ik wel heel benieuwd ben naar de Alexander Wang for H&M collectie*. Pull&Bear is bijna een exacte kopie van de Bershka. Misschien een tikje duurder en naar mijn mening een beetje leuker.

Omdat ik vandaag zin heb ik een lang artikel leek het mij leuk om gelijk van zowel Topshop, Forever21 en Pull&Bear een outfit samen te stellen van de new arrivals.


TopShop


Top 42,00 / Pantalon 52,00 / Sandal heels 76,00    

Forever21

                                           
Pants 23,75 / Top 3,95 / Hat 12,90

Pull&Bear
Top 12,99 / high waist short 29,99 / Creeper shoes 29,99Tadaa. Hopelijk zijn jullie nu net zo excited als ik ben. Laat mij binnenkort alsjeblieft de jackpot winnen, dan kan ik alles leeg kopen. Oh, nog een huishoudelijke mededeling. Blogpost komen op Zondag, Dinsdag en Donderdag. Ik zie aan de views dat er nog wat verwarring over is. Hopelijk is dat nu een beetje opgelost. Happy Dinsdag!

Lots of Love,
SophieGeen opmerkingen:

Een reactie posten