Pagina's

zondag 4 mei 2014

OOTD: Floral toucan


Het is weer zondag. *no shit Sophie, we hebben zelf ook een kalender* en dat betekend een ootd. Ja ja ik weet het. De temperatuur is nog niet op een punt dat je de korte broek erbij pakt, maar ik wil zo graag deze outfit posten. Mocht ik nog geen punt gemaakt hebben dan loop ik komende week rillend van de kou in mijn korte broek en als iedereen dan vraagt: ''hey Sooph, waarom heb je een zomerpost op je blog terwijl je nog geen korte broek aan kan?" Dan zeg ik "bitch please", gooi ik mijn haar naar achter, kick nog een keer met mijn hak naar achter en loop ik met een sassy loopje weg.Goeie intro, heeft heel veel te maken met de outfit. Anyway, ik zweer bij mijn mosgroene allstars. Vooral onder een short staan ze super leuk. Als je een goede short hebt, heb je de helft al binnen. Je kan vanaf daar eindeloos combineren. Ik wil graag dat mijn schoenen matchen met mijn top. Vandaar de floral tanktop met brede banden. De toekan aan mijn ketting hangt als een soort 3D vogel in mijn tropische shirt. Oh en de zonnebril? Ik keek tegen de zon in...

Spijkerjasje ONLY / Top Primark / Short Silvercreek / Ketting H&M / Gympen Converse
 / Zonnebril Primark

Lots of Love,
Sophie

1 opmerking: