Pagina's

maandag 19 mei 2014

OOTD: Double styled dress

Toen ik vorige week donderdag mijn nieuwe jurk liet zien op mijn blog vertelde ik dat hij op oneindig veel manier te dragen is. Nu ben ik daar afgelopen week een beetje mee aan de gang gegaan en heb de twee uiterste eruit gepakt. De dagelijkse style en de avondstyle. En ja, als ik dan toch bezig ben, leg ik het maar gelijk vast op camera. Nouja, Jasper heeft het voor mij vast gelegd op camera. Zijn camera. Even de credits afgeven Sooph.

Maxi-dress Freequent / Jacket Only / Bolhoed Silver Creek / Sandalen La Strada / Tas DieselMaxi-dress Freequent / Blazer Vero Moda / Ketting  / Pumps Vero Cuoio / Nagellak Herome 
/ Lipstick Ilamasqua 

Eigenlijk is het enige wat ik veranderd heb mijn schoenen, jasje en haar. Verder alleen mijn make-up en accesoires een beetje bijgewerkt. En voila! Je hebt ik een handomdraai een compleet andere look. Qua make-up heb ik alleen maar een lipstick toegevoegd omdat de winged eyeliner zowel overdag als s'avonds heel geschikt is. Je hoeft hem alleen maar iets dikker en/of donkerder aan te zetten.

Van dag naar nacht in een handomdraai. Told you I could do it!

Lots of Love,
Sophie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten