Pagina's

dinsdag 6 mei 2014

Nike heaven

Als meisje van 1,65 m droom je van hakken hoger dan de Eiffeltoren. Huppelend door de straten als een echte fashionista met alle ogen op jouw gericht. Iedereen die denkt: ''Hoe kan dat wijf op ZULKE schoenen lopen?" Maar ik ben een meisje van 1,86 m. Ik droom ook van diezelfde hakken en door de straten huppelen. Het enige verschil is dat mensen zich niet afvragen hoe ik op die schoenen kan lopen, maar iets meer in de richting van: ''Waar eindigen die benen? Waar zit haar hoofd? oooooooooh, dáár!! *breekt nek bij het omhoog kijken*'' Voordelen heeft dat lang zijn wel. Ik kan namelijk gewoon lekker op sneakers lopen zonder het claustrofobische idee te hebben dat mensen op mij gaan staan. En laat ik nou net een ongelofelijk fan zijn van Nike dunk. Een iet wat mannelijke sneaker die sinds kort ook massaal voor vrouwen wordt geproduceerd... met een hak. Thanks Nike. Ik heb de webshops al opgegeven. Dan maar blijven kwijlen bij de Nike's die niet ik Nederland te verkrijgen zijn.


liberty-x-nike-sportswear-id-preview-5

Nike in samenwerking met Liberty London en dan krijg je dit. Super girly sneakers. Een probleem: ik kan nergens vinden. Nou zijn dit al wat oudere uit, ik geloof, 2011. Pretty exclusive.
           
Deze staan 100% boven aan mijn wishlist. Ook deze komen uit de London Liberty collectie. Alleen zijn deze niet zo super girly als de vorige. Ik vind ze in ieder geval echt heel tof.

                  Nike Dunk "Blazer"
Witte jeans. Lichtblauw shirtje. En dan: knalblauwe sneakers. Deze Nike's had ik laatst gespot op een site, maar ze waren uitverkocht en sinds die zijn ze uit mijn leven verdwenen. De eerst volgende die ons weer samen brengt die mag ze lenen.
...

Ooh dit ontwerp is al zo oud, maar zo mooi! Wederom London Liberty collectie. En je kan ze ook nog eens met alles combineren. Heaven!

Baohaus NY x Nike SB Dunk High Pro “Chairman Bao” Equniu

Liefde voor dit materiaal. Net als de fel blauwe Nike's van hierboven zijn deze een super eye-catcher. Het materiaal lijkt op suède, maar dan bewerkt. Heel apart, heel mooi!

Om af te sluiten met een wijze les van Sophie: Nike spreek je uit als Naikie in plaats van Naik. Sorry, ik moest even mijn betweterige ei kwijt vandaag. Gun mij dat moment op een dag. Het is mijn blog, toedels!

:Lots of Love,
Sophie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten