Pagina's

donderdag 8 mei 2014

New in: Freequent maxi-dress


Na er bijna een hele week over te hebben getwijfeld, heb ik hem dan eindelijk gekocht. Mijn eigen maxi-dress. En niet zo maar een. Nee! Valt jullie iets op? Hij komt helemaal tot de grond bij deze 1,86 cm-lady. I love it! Hij is simpel, classy en tot in de eeuwigheid te combineren. Doe mij nog honderd van deze dingen!Excuses, excuses voor de zeer slechte Iphone kwaliteit van de foto's. Ik wilde gewoon per se van daag laten zien dat de jurk van mijn dromen eindelijk in mijn kast hangt. De rok is recht gesneden en valt mooi recht naar beneden tot de grond. Op de heup zit over de breedte een band die officieel om de taille hoort, maar zo zat de jurk mij echt niet. Dan had ik veel te veel stof over rond mijn borst en was hij te kort. Ik besloot hem dus een kleine 10 cm naar beneden te trekken en voila, hij zit perfect. De spaghetti bandjes maken de jurk luchtig en zomers.

Ik combinatie met een slippertje en een spijkerjasje maak je deze jurk stoer en alledaags. Draag je er een sleehak en een mooie ketting bij is hij prima te dragen naar een verjaardag, bbq etc. Heb je nou echt een high-end party van Mr. Lagerfeld himself, dan draag je een prachtig collier, een simple but classy colbert en een goeie hak (a.k.a. Louboutins). Mooie clutch die matched met je schoenen en je bent good to go. Wat een geweldige multifunctionele jurk. I love you!

Jurk Freequent 39,95  Masséus Mode / Ketting DYRBERG/KERN  / Nagellak Mavala in 171. Blue Curacao

www.masseusmode.nl

Lots of Love,
Sophie

1 opmerking:

  1. Ja hoor, confronteer ons maar weer met het feit hoe mooi jij eigenlijk bent :*. Maar back to bussinesss: die jurk stat je heel mooi sooph en is idd supermultifunctioneel :)

    BeantwoordenVerwijderen