dinsdag 27 mei 2014

Mean girls

                               Mean girls | via Tumblr

Zij die mij op twitter volgen hebben gezien dat ik net al mijn frustratie ven kwijt moest. Had ik zo mijn best gedaan op een leuke blogpost, hoppa, zonder pardon loopt onze crappy laptop vast. 3.. 2... 1.. en weg was de blogpost. Even huilen in en hoekje. Ik had een leuk verhaaltje over dat ik ook eindelijk de film mean girls het gekeken en dat het een echt e chickflick is met knappe bitches, knappe jongens, lieve hoofdpersonen en dat het altijd hetzelfde eindigen. Het nieuwe meisje vindt uiteindelijk haar draai in de maatschappij van de middelbare school. Ook had ik al mijn favoriete momenten op een rijtje gezet in afbeeldingen. *thank god dat weheartit.com bestaat* Ach, laat ik die dan nog maar een keertje op een rij zetten.

                   rachel mcadams | Tumblr


                  Tornei-me insano | via Tumblr

                  Tumblr

                  Blackbear, She doesn’t even go here | via Tumblr

                  Alívio Imediato
         
                  Tumblr

                  www.flinkepiker.org: Forelska i lærern (å-å-å)

                  Marina Fernandes †

                  (1) Tumblr

                  Alívio Imediato | via Tumblr

De laatste is mijn favoriete scène. Haar dochter is heel intiem met een jongen op haar kamer en dan komt zij binnen. Haha! Geweldig! Sorry not sorry voor het niet opslaan van de vorige blogpost. Blame the laptop.

Lots of Love,
Sophie

Lots of Hate,
Laptop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten