donderdag 1 mei 2014

Lookbook favorites #2

Dames en heren, jongens en meisjes. Het is al een poosje officieel en jullie mogen heel erg jaloers zijn: Deze dame gaat naar Pinkpop! Super leuk, helemaal geweldig, maar... Wat ga ik het hele weekend aandoen? Gosh, ik heb nog een volle maand de tijd maar toch. Ik heb geen idee van de weersverwachtingen en dus kan ik nog niks aanschaffen. In theorie. Praktijk: Ik heb een maxi rok, een cropped tanktop en een short aangeschaft. Ook heb ik al een aantal sandalen op het oog. Oh, en een gave maxi dress. Het enige wat ik nog niet op het oog heb is een budget... of geld in het algemeen. Tot die tijd is er lookbook. Om nog even een beetje extra te kwijlen bij de dingen die (n)ooit in mijn kast komen te hangen. Vandaag: Lookbook in de trend van festivals !


Ik ben een enorme fan van maxi skirts en dresses. In de zomer hoef je dan niet gelijk je witte beentjes bloot te geven, maar je zit ook niet opgesloten in een hete skinny jeans. Ideaal. En het ziet er ook nog eens super uit! De ketting in combinatie met de gilet staat super schattig. Let the sun shines!Deze outfit trok mijn aandacht door de sjaal. Ik dacht ''hey, die heb ik ook!'' Hij is van H&M van zeker wel vijf seizoenen geleden. Toch blijft hij tijdloos en mooi. Ik had hem nooit gecombineerd met een jurk, maar zie nu dat het echt wel tof staat. Misschien is de jurk een beetje te lang voor een festival en ga je een x of honderd op je gezicht, but girl, you looked awesome!


Maxi maxi maxi alles. Deze turquoise rok is super. De sandalen vind ik zelf alleen heel erg lelijk. Op Boohoo.com staan momenteel van die jelly swimshoes. People, please. Laten we dingen gebruiken waar ze voor gemaakt zijn. Zwemschoentjes zijn voor kindjes tot 6 jaar op het schelpenstrand. Ik had de top liever wat langer gezien omdat hij langs de zij al heel bloot is. Eigenlijk vind ik gewoon de rok tof.. Next!


Houthakkersblouse, be mine! Ik heb zelf een blauwe, sheer geruite blouse. Deze outfit geeft mij zoveel inspiratie om mijn eigen blouse mee te combineren. De hoed is altijd goed *told you, geboren dichter*. De stoere schoenen geven het een extra though look, ondanks het kanten jurkje. De tas gebruik je om je liters water en zonnebrand in te gooien. Of je kat, mocht je die mee willen nemen.


OMG, a cat! It's a cat on het tits! De kat heeft ook nog eens dezelfde floral band als zijzelf ! De buckle boots matchen met hij wijde short. Persoonlijk had ik voor iets meer nadruk op de taille gelegd omdat ik in deze outfit anders net een plank zou zijn. De rugzak is super praktisch en het haarbandje maakt het helemaal festivalproof!


Ondanks dat deze outfit zonder de kymono heel bloot is, staat het wel mooi op een hete zomerdag. Omdat de kymono mooi lang valt, compenseer je al het blote van de buik en de blote benen. De top is echt heel gaaf alleen denk ik wel dat het voelt alsof iemand je 24/7 aan het kietelen is.

Als het regent tijdens Pinkpop heb ik een probleem. Dan zit ik daar in mijn stunning outfit te bibberen met uitgelopen mascara. Ach, ik heb altijd nog mijn tent om aan te trekken!

Lots of Love,
Sophie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten