Pagina's

donderdag 29 mei 2014

Lazy days recipe

Donderdag, hemelvaartsdag. Wat voor feestdag is dit eigenlijk? Ja, ik weet wat hemelvaart inhoudt, maar gaan we dan ook echt met z'n alle ontbijten en daarna gezellig op de koffie bij de familie? Nee. Ik tenminste niet. Voor mij is het gewoon een extra vrije dag. Vrije dag?! Wat te doen! Aangezien je mij de afgelopen weken bij elkaar kon vegen *ik ben een beetje moe aan het einde van het schooljaar* besloot ik om een lekkere luie dag te nemen. En wat ga je dan eigenlijk doen? Hier is mijn recept voor een easy-like-a-sundaymorning dag.

                  Tumblr
Ochtend
Hier zit het makkelijkste deel van de dag. Je doet namelijk helemaal niks. Je slaapt uit. Het liefst tot twaalf. Heerlijk snugglen met je vriend, je vriendin, je deken, je kussen, je teddybeer of je nieuwe blush van MAC die je de dag ervoor gekocht hebt. *ervaring*.

Middag
Het is natuurlijk al middag als je je bed uit rolt. Douchen? Ho maar! Je blijft de hele dag in je pyjama/onesie/badjas. Nouja een van die drie, of alle drie tegelijk. Als je dan de keuken in rolt ga je eerst eens even kijken wat er in huis is. Van alles wat je kan vinden schraap je een mega sandwich bij elkaar. Je moet goed eten, want de komende uren kom jij niet meer van de bank af. Intussen heb je ook een mega mok met thee gezet voor bij je sandwich. Klaar? Zet de tv aan. In mijn geval zet ik altijd netflix aan. Zorg dat je de afstandsbediening naast je neer legt, naar je sandwich en je thee. Pak dan nu een dekentje en ga op de lekkerste plek van de bank zitten. (Come on, iedereen heeft dat ene favo plekje op de bank. Dus jij ook.) Mooi, daar kom je de komende 3 uur niet meer vanaf. Genoeg tijd om een flink begin te maken aan de serie Pretty Little Liars (Ik heb het tegen jou Patrick).

               Pretty Little Liars Confessions 
 
Eind van de middag
Nu zit je al een poosje tegen het moment aan te hikken dat je eigenlijk naar de wc moet, maar je hebt totaal geen zin om op te staan. Je thee en je sandwich zijn al een poosje op en en vreetzucht begint weer op te komen. Oke dan ik het nu tijd om heel even van de bank af te komen. Drie stappen naar de wc. Okay, done. Nog niet gaan zitten want je hebt meer te doen. Loop naar de kast om al het eten te zoeken wat je lekker vindt. Chips, chocola, koekjes. Oh en vergeet niet langs de koelkast te lopen voor een fles drinken. Een fles? Ja een fles! Want voor een refill gaan we niet weer helemaal naar de keuken lopen. Mocht je geen koekjes in huis hebben? Ik had vandaag nog net genoeg energie om ze zelf te maken *en vervolgens al het deeg op te eten*.  Hier vind je het recept. Okay, nu terug naar de bank. Pik onderweg ergens je kat vandaan, want je wil natuurlijk wel een beetje gezelschap.

Avond
Oke, seizoen 1 van PLL heb je nu helemaal gezien. You go! Een normaal mens zou nu gaan koken voor het avondeten. Waarschijnlijk heb jij je al zo volgepropt dat je  helemaal geen honger meer hebt. Nou heb ik altijd honger en een lieve mama die vanavond Pasta Carbonara maakt. My fav! Dus ik hoef mij nergens zorgen om te maken. Mocht je nou geen honger hebben. Fine, je hebt toch al wel genoeg gegeten vandaag. Zo niet? dan kun je dat laatste reste chips nog wel naar binnen schuiven. Over een uurtje (of 5, na nog een seizoen PLL)  rol je toch je bed weer in. Great thing is, je hoeft alleen maar je tandjes te poetsen, want die make--up zat er toch niet op en je pyjama had je nog aan. Hallelujah! Lazy days!

Lots of Love,
Sophie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten