Pagina's

donderdag 29 mei 2014

Instasooph #2

 I'm late, I know. Zondag is altijd een OOTD. Dus de Instasooph is deze keer aan het begin van de maand in plaats van aan het einde van de maand. I'm zo sorry. Dat neemt nog niet weg dat ik de foto's van afgelopen maand, Mei, even met jullie ga doornemen. Ik heb zo veel leuks gedaan.


Baohaus X Nike SB dunk High Chairman bao. De meest geweldige sneakers ooit. Ik had ze al in mijn sneakerpost gedeeld en besloot ze daarna ook op instagram te droppen. Ik kan ze alleen nergens vinden. Tips?


 Mijn aller eerste latergram. Eind April waren we naar de dierentuin en ik besloot er in mei even een late selfie van te plaatsen.


Dorade. Oftewel, the grumpy fish. Ik kwam uit school toen dit beestje op het aanrecht lag. Mama had hem op de markt gehaald. Super vers, de ogen zijn nog helder. Ze maakte het klaar in een zoutkorst wat dan heel lekker in de vis trekt. It was yummy. 


Key Lime Pie. Ik had zin in taart. Nee, niet een in een dr. Oetker kwarktaart, maar in echte taart. Samen met Henk zijn we na een avondje gourmetten de keuken in gedoken en hebben we *met een beetje groene kleurstof* een hele mooie taart in elkaar geflanst. 


Ik was dit weekend van de foto bij papa en we besloten om een spelletje te gaan doen. Als klein meisje had ik altijd een hekel aan Monopoly, maar ik waagde de gok. Zie je al die hotels? Allemaal van papa. Zie je al dat geld? Allemaal van papa. Oh en vrij parkeren liep daar op tot een dikke pot, en raad eens waar dat heen ging? Juist! Naar papa!


Het is lekker weeeeer geweest. Yummy. Ik zit soms een beetje raar met mijn arm op mijn hoofd, gewoon omdat ik dat lekker vind zitten. Tot je je bedenkt dat je vergeten bent je oksels te scheren en je je arm met een noodvaart weer omlaag doet. 


Oh happy day! 


Ik moest hier zo hard om lachen. So true ! 


Lekker weer selfie. Ik was lekker buiten aan het leren in het zonnetje. Ik geloof dat ik hier bezig was met economie. Niet mijn sterkste vak. Eigenlijk mijn slechtste vak. Eigenlijk het slechtste deel van mijn leven. Eigenlijk het ergste wat er bestaat. Maar hey, altijd blijven lachen. Thumps up!


De post hiervoor ging over de lazy dag. Ik besloot random koekjes te gaan bakken. Waarom ook niet? Voordat er ook maar een koekje uit de over was, was ik al misselijk van al het deeg wat ik gegeten had. Ach, alles voor de dikkere billen!

Lots of Love,
Sophie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten