Pagina's

dinsdag 20 mei 2014

Bucketlist

Hey, hallo. Hoe gaatie met jou?! Het is vandaag weer zo'n dag dat er eigenlijk niet veel zinnigs uit mijn vingers komt. Misschien ligt het aan het vele schoolwerk wat op mij ligt te wachten. Misschien ligt het aan het mooie weer (hoewel het nu giet buiten). Misschien ligt het aan de vermoeide beentjes van de blogilates. Nouja... er kwam vandaag opzich wel wat uit mijn vingers. Ongeveer 5 kantjes samenvattingen. Ik ben dus wel klaar voor vandaag. Maarja, jullie zijn er ook nog en we moeten een beetje ambitieus blijven. Doelen moeten behaald worden in het leven. En om de doelen te onthouden hebben wij in het leven geroepen *tromgeroffel* de bucketlist !!
                     Before i die


Sinds vorige jaar ben ik begonnen met het schrijven van een jaarbucketlist. Het is simpelweg een lijst met dingen die je dat jaar wil doen. Doelen die je wil behalen. Mijn bucketlist is vrij haalbaar. Dingen die erop staan varieren van naar de dierentuin gaan tot overgaan naar de zesde klas. Dingen waar ik voor moet vechten, maar ook kleine dingen die mij voldoening geven. Als een bucketlist niet haalbaar is, is de teleurstelling aan het einde van het jaar groot denk ik. Als ik dit jaar op mijn bucketlist zou zetten dat ik wil zwemmen met dolfijnen, terwijl ik weer dat inbreken in het dolfinarium de enige mogelijkheid is, is dat natuurlijk niet haalbaar. Maar als ik erop zet dat ik graag naar het dolfinarium zou willen dit jaar, dan is het al een stapje dichterbij.

En nu willen jullie natuurlijk mijn bucketlist zien. ha, ha. Echt niet. Dat is dan weer pretty personal. Ik kan jullie wel een kleine sneakpeak geven.

Overgaan naar de zesde klas.

Naar Pinkpop gaan met Jasper.

Kamperen.

Zo heb je er zo even drie waarvan de uitkomst over de 50% zekerheid ligt. Naar de zesde klas overgaan is echt iets waar ik keihard voor aan het vechten ben. Naar Pinkpop ga ik over een paar dagen sowieso. Kamperen ben ik deze zomer van plan als ik samen met Sascha naar Noorwegen ga. Lekker in de buitenlucht kamperen. Marshmellows, dekens, warme choco en de sterrenhemel. Oh en Sascha, niet te vergeten. Zo zie je maar weer dat mijn bucketlist varieert van dromen tot simpele daden. Mocht je er ook een willen maken, maak het jezelf dan niet te moeilijk. Voldoening zit hem ook in de kleine dingen!

Lots of Love,
Sophie


1 opmerking:

  1. How to Play Slots With Friends and Family | DrmCD
    A friend can 경상남도 출장안마 be a 서산 출장안마 friendly person, 사천 출장마사지 and their play can be fun and 화성 출장마사지 convenient. But what makes these new games so exciting is their 청주 출장안마

    BeantwoordenVerwijderen