donderdag 15 mei 2014

Blogilates

Sport? Wat is dat? oh wacht, dat ik toch dat dat je heel snel beweegt waar je van gaat zweten enzo? Bah, niks voor mij! Hey Elaine, gooi die zak chips eens even mijn kant op!'' Mijn visie op sport in een notendop. Toch hoor ik van alle kanten op blogs dat Blogilates, een youtube account, de uitkomst is om fit te blijven zonder helemaal de deur uit te moeten. Top! Echt iets voor mij... als ik mijn chocoladareep op heb. Sorry ladies, can't deny, ik kan nou eenmaal veel eten zonder een grammetje aan te komen. Hoewel ik wel moet aankomen (het is mij gelukt. Ik zit al ruim 3,5 week boven de 60 kg!) blijft het een lastig dingetje. Nog een reden om niet te sporten. Dan moet ik eten als een volwassen man. ja doei! Maar goed, Blogilates. 

                            
De spontane Cassey geeft via haar youtubekanaal Blogilates intensieve workouts voor de gewone vrouw. Zoals ik al zei hoef je geen atleet te zijn om deze lessen te kunnen volbrengen. Vind je de les te kort? Dan doe je hem gewoon nog een keer. Vind je hem te lang of te moeilijk? Las een pauze in. Er is niemand, behalve je luie dikke kat, die jou bekritiseerd tijdens het sporten in je eigen woon-/slaapkamer.


Ik ben gisteren begonnen met de ''5Best butt exercises''. Daarna volgde de ''Call me maybe squatchallenge'' en tot slot de ''That's what makes you bootyfull challenge''. Allemaal bil work-outs. Waarom? Omdat er eindelijk een beetje vet aan mijn heupen hangt en ik graag zou willen dat ik dat eens kan omzetten ik mooie volle spieren a.k.a. ronde billen. Zoals de gepassioneerde Cassey in haar video al zei: '' If you unlike the boobies right here, you CAN lift your booty!" In andere woorden; je kan wel degelijk ronder, voller en vrouwelijker worden, alleen moet je het op de goede plaatsen zoeken. Amen!

Mijn eerste ervaring met Blogilates is dat het vooral heel erg leuk is. Oke, oke. Ik heb wel spierpijn, but.... no pain, no gain! Als we iets willen veranderen dan moeten we er vol voor gaan dames. Cassey heeft op haar kanaal verschillende work-outs om bijna alle delen van het lichaam te trainen. Ook heeft ze op haar tweede kanaal BlogilatesTV tips en trics voor clean-food en een gezonde levensstijl.
Tot de magische truc van het vet verplaatsen is onthuld, hebben wij Cassey. Good luck ladies!

Klik hier voor het kanaal Blogilates.
Klik hier voor het kanaal BlogilatesTV.

Lots of Love,
Sophie

Ik doe dit niet om af te vallen. Alleen om fit te blijven en iets meer spieren te kweken. *wink*

Geen opmerkingen:

Een reactie posten