Pagina's

zondag 20 april 2014

TMI (too much information) TAG
Nu ik eindelijk een camera tot mijn beschikking heb, leek het mij leuk om weer eens wat dingen te gaan filmen. Gewoon eens in de zoveel tijd een flinke dosis Sophie in ongeveer 12 minuten. Om mijn nieuwe blog in te luiden, leek het mij leuk om als eerst video een TAG te doen. Voor zij die het niet kennen. Het is simpelweg gewoon een vragenlijst die ik voor jullie beantwoord. De
TMI TAG geeft allerlei random antwoorden op vragen waarbij jullie meer over mij te weten kunnen komen. Zo leren jullie mij ook een beetje kennen. Ga er maar eens goed voor zitten want hier komen 50 feiten over mij!

Rare screenshots zijn altijd welkom voor aan de wall of shame !

Lots of Love,
Sophie

1 opmerking:

  1. 58 kilo?! jezus sooph me jalous maar igg leuke video al wist ik al wel hel veel van je facts :)

    BeantwoordenVerwijderen