Pagina's

woensdag 23 april 2014

Tattoo inspiration

Zij die afgelopen zondag mijn video hebben gezien (en zij die al een aantal jaren met mij opgescheept zitten) weten dat ik graag een tattooage zou willen. Ik ben de afgelopen jaren al zo vaak geswitcht in patronen, vormen, thema's en groottes dat het misschien een slecht idee lijkt om er een permanent op mijn huid te laten zetten en ik was het, als 16 jarige meisje *Bijna 17, hallo!*, ook niet nu al van plan. Voordat er ook maar 1 naald bij mijn arm in de buurt komt, wil ik het eerst echt honderd procent zeker weten. Het al drie jaar boven mijn bed hebben hangen en het al zo vaak getekend hebben dat je de beurs van Berlage er mee kan behangen. Anyway, nu zijn jullie dus heel erg benieuwd, of niet, wat ik op dit moment mooi vind. Nou prima, dan speur ik de komende twee uur instagram even af voor jullie. Ik zit op dit moment namelijk in de trein van Utrecht naar Maastricht, dus ik heb nog wel even de tijd.

Hummingbird tattoo


Likes | Tumblr


♔ Fuck you I'm fabulous ♔Keep calm and Love life | via Tumblr


My Photos - randzx2

Tumblr


                    November.                                     AlĂ­vio Imediato

Sinds ik de watercolor tattoo's ondekt heb, ben ik er bijna wel zeker van dat ik er ook een wil. Nouja, dat zei ik over de andere 500 plaatjes ook, maar dit keer weet ik het zeker. of toch niet.. Anyway. Het blijven mooie dingen, die watercolor tattoo's. Tattoo's met dieren hebben voor mij altijd betekenis. of ik verzin er een. Een zwaluw is voor mij vrijheid en zelf bepalen hoe je wil dat het leven loopt.( Watch out, emotionele dingen) Ik ben sinds de scheiding van mijn ouders een ontzettende control freak. De olifant is mijn lievelingsdier en het staat voor groot zijn. Indruk maken. Indruk achterlaten. En het beest is groot. Ik ook. Do I need to say more, Darling? Teksten vind ik eng. Als je namelijk een woord heel vaak zegt, wordt het een raar woord. Neem nou koeltas. Ja, toe maar, zeg het maar. Heel vaak achter elkaar. Koeltas, koeltas, koeltas, koeltas. Vind je het nu een raar woord? Precies ! En dat bedoel ik nou.

Ondertussen in mijn trein aangekomen in Maastricht. Ik heb gezellig met een jongen zitten kletsen die een grote nikon camera in zijn bezit heeft. Jongen, als je dit leest: HOI! Verder heb ik naast een vriendelijke vrouw gezeten die meelas met mijn post en er een beetje om moest gniffelen. Ook zat er een meisje tegenover mijn met mega mooie ogen. Ongelofelijk! Ik heb mij deze reis ook over de vele accenten kunnen verbazen. Ook wel weer grappig. Ik praat gewoon ABN met een gruwelijke gooische R. Oooooohhh Sophie! Wat aaaiirrrggg. Ja precies. Zo praat ik. Lach maar. Ik kan er niks aan doen. De lange reis van vier uur viel best wel mee, op de jankende kinderen na dan. Oh en eentje stampt de hele tijd waardoor de hele wagon trilt. Jongentje, stop daar mee. Ach, die leest dit toch niet. En tada, verveling zet woorden op papier. Dat waren even een aantal regels van mijn gedachten. Geniet van je dinsdag!

Lots of Love,
Sophie

Willen jullie tattoo's en zo ja, welke? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten