zondag 27 april 2014

OOTD: Flower PowerKijk eens naar buiten Sophie. Is dit het moment om een zomerse vrolijke outfit te posten? Ha, nee. En ik doe het lekker toch. Misschien worden jullie er vrolijk van of misschien willen jullie mij nu achterna met een hooivork en een fakkel. Wees mij dankbaar. Als het morgen op magische wijze ineens 30 graden is, hebben jullie een beetje outfit inspiratie.


                                                                                                                                                                         


Playsuits zijn helemaal hip deze zomer. Vorige jaar maakte ze heel sneaky een intrede in Nederland, wat betekend dat ze deze zomer vol gedragen kunnen worden. Het is eigenlijk een verkorte versie van de jumpsuit. Voor zij die het nog steeds uitspreken als ''broekpak'': GA WEG! Een broekpak refereer ik aan een overal en een overal draag je op een boerderij tussen de koeien. Ook leuk, maar niet voor mij. Dus, playsuit. Super leuk ding. Alleen een beetje onhandig met naar het toilet gaan. Iemand moest dat zeggen, toch? Omdat de super floral playsuit al zo'n eyecatcher is, is het leuk om het te combineren met wat rustigere stukken. Ik heb gekozen voor een mouwloze jeansblouse die de drukke print iets rustiger laat ogen. De witte tunnelsjaal geeft het geheel nog iets meer rust en ik maak het af met een bijpassende groene wikkelarmband, die weer kleurt bij de groene converse en de bloemblaadjes op de playsuit. Matchy matchy.

Playsuit Sisterspoint €39,95 / Mouwloze blouse G-star denim €79,90 / Sjaal Sisterspoint €19,95
 / 5 koorden Armband Pimps & Pearls €49,95 / Converse sneakers 

De complete outfit min de schoenen is te koop bij Masséus Mode. www.masseusmode.nl

Lots of Love,
Sophie

P.s. de komende outfit post zijn op dezelfde dag geschoten. Omdat ik die dag mijn haar steil had, ben ik de komende tijd op mijn site voor jullie een compleet ander persoon. Nouja, een beetje ander haar dan normaal.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten