Pagina's

donderdag 17 april 2014

OOTD Black and White springTadaa, mijn aller eerste Outfit Of The Day van deze blog. Wat leuk dat ik nu alles voor het eerst doe. Ik ben nu ook actief op lookbook.nu Je kunt mij hypen in het knopje rechts. Ja. Klik maar. Het is gratis. Het knopje bijt niet. Alleen ik een beetje. Soms. Anyway, de look.


Achter de blouse zit een leuk verhaal. Ik scheurde zo'n drie maanden geleden uit de mouw. Zonde! Vlak voordat ik hem wel wilde gooien bedacht ik mij dat als de mouwen eraf waren de blouse nog gewoon goed was. Dus ik huppelde naar mijn oma en samen ging we achter de naaimachine zitten met dit als resultaat. Een mouwloze blouse. Helemaal in een nieuw jasje. Letterlijk en figuurlijk, want de jacket heb ik nog maar een maandje of drie.
Zonnebril Primark / Blouse Silvercreek / Jacket Vero Moda / Maxi skirt ICHI www.masseusmode.nl / Sneakers Vans / Statement ketting H&M 

En de witte benen mede mogelijk gemaakt door de niet-zo-felle-zon van Nederland. See you Sunday!

Lots of Love,
Sophie

2 opmerkingen:

  1. Awesome and gorgeous (schrijf ik dat zo goed?) As always :*

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze betaalbare 5 gietijzeren tattoo machines is iets beter dan de 4 gietijzeren tattoo-machines, hoewel de prijs eerst hoog was. Nu is de prijs verlaagd.

    BeantwoordenVerwijderen