donderdag 24 april 2014

Lush rose bubble bar

As you may know, ik zat afgelopen weekend in Maastricht. Heerlijk in het zonnetje op het terras op het Vrijthof. Drankje erbij en genieten maar. Ik keek wat rond en toen gebeurde het. In mijn linker ooghoek verscheen er een bekend logo voor mij. Met een flinke sprint rende ik van het terras en de heerlijke geur kwam mij tegemoet. Het duurde nog geen minuut of ik stond er midden in. Overal kleuren, vormen, geuren en vooral ZEEP! Ja hoor. Ik was in de winkel van Lush beland. Alles had mij in zijn greep en ik kon er niet weg zonder iets mee te nemen. *Let op, dit bovenstaande stukje hoeft niet als natuurgetrouw te worden beschouwd*


Even zo goed. Ik heb wel een lekkere bubble bar genomen. Van Lush heb ik al verschillende zeepjes en jelly's verslonden, maar nog nooit een bubble bar. Tijd om hem uit te testen. Na de lange autorit vanuit Limburg besloot ik gelijk in bad te gaan om de helft van de bar uit te testen. Beetje jammer dat hij in mijn enthousiasme en in mijn hand helemaal uit elkaar viel. Ach ja. Dan maar een bad met veel bubbels.

De bar ruikt heerlijk naar rozen. Naar van die hele geurige. De donker en licht roze kleuren maken het een leuk gezicht voor in je badkamer, mocht je hem niet gelijk willen gebruiken. De textuur voelt zanderig. Hij brokkelt ook lichtelijk af als je er niet voorzichtig mee omgaat.Het werkt als volgt. Als je de kraan van het bad aanzet, houdt je de bubbel bar eronder. Door het stromende water brokkelt de bar af en gelijk verschijnt er een laag schuim. Hoe langer je het bad aan hebt staan, hoe meer schuim. Als je de douchekop schuin op het water zet, schuimt het bad alleen maar meer. Ook kleurt het badwater mooi roze. Dat is nog eens gezelligheid.

Ik heb ongeveer een uurtje genoten van mijn roze schuimbad. Boekje erbij. Kopje thee en lekker relaxen. Het enige wat mij stoort is de prijs. De Lush rose bubble bar kost €4,95 per stuk. Voor een uurtje badderen is dat misschien leuker voor twee personen. Kleine hint van mij!

Lush rose bubble bar / 4,95 / Lush Nederland

Lots of Love,
Sophie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten