Pagina's

donderdag 10 april 2014

Lookbook favorites

Als high-end fashionista kan een account op lookbook natuurlijk niet ontbreken. Ik ben helemaal weg van alle prachtige outfits voor elk seizoen en elke gelegenheid zo voorgeschoteld op het internet. Voor zij die het nog niet kennen. Neem even snel een kijkje op www.lookbook.nu. Als je ook maar in een kleine kleding crisis verkeerd, is deze is minimaal drie minuten weer opgelost. Het andere probleem waar je dan mee opgezadeld zit, is dat je alsnog te laat komt op je afspraak omdat je vervolgens eindeloos door alle mooie outfits aan het scrollen bent en de volgende dertig maanden weet waar je je loon aan uit gaat geven en wat je dan vervolgens aan gaat doen. Been there, done that.


Alleen maar liefde voor de combinatie van jeans met kanariegeel. Ik ben sowieso een enorme fan van dit soort rokjes, hoewel ik de meeste te kort vind. Ze staan altijd super bij van die mooie petite meisjes, maar als ik hem zelf aan heb, vraag ik mij de hele dag af of mijn billen er niet onderuit komen. De jeansblouse is tijdloos. Mijn oma droeg ze. Mijn moeder droeg ze en ik kan er ook zo van genieten! Zeker in combinatie met felle kleuren. Het riempje, de tas en de schoenen maken het samen een mooi geheel. Als je dit met een beetje mooi weer (HA HA, mooi weer? Goeie grap Sophie. Je woont in Nederland) draagt, dan zoekt de zon bescherming tegen jou in plaats van andersom.


 
 

Van kanariegeel naar hele mooie, natuurlijk aardetinten. Dé trend van komend seizoen. Vooral bij de merken als Maison Scotch en Nikki zie je zachte tinten in combinatie met een harde kleur als zwart of neon. Ik ben om! Bij de bovenste look ben ik vooral fan van de tas. Ik dacht eerst dat het een rugzakje was, maar het blijkt een schoudertas. Hoe leuk?! De schoenen zijn top bij deze outfit, hoewel een paar zandkleurige of neonkleurige allstars hier ook mooi onder waren geweest. Lazy sweats zijn altijd goed sinds de term sweather-weather een algemeen begrip is geworden. En de zwarte broek. Moet ik jullie nog overtuigen dat dit een essential voor in je kast is...?Jasjes, jasjes, jasjes. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik denk dat ik meer jasjes dan jeans in mijn bezit heb. De combinatie van armygreen en blond haar is algemeen bekend. Match made in heaven. De laarzen bij deze outfit vind ik een killer in de negatieve zin van het woord. Een paar zwarte pumps had hier mooier onder gestaan omdat het dan weer refereert aan de zwarte accenten in de ketting en op de tas. De broek vind ik geweldig. De ketting maakt een mooie overloop tussen het heldere wit en haar blanke huid. Een army jacket in combinatie met een dieren print geeft een coole safari look. Jammer dat de laarzen je dan doen denken dat ze ook echt op safari gaat.Geprinte broek nummer twee. Jasjes nummer twee. Wederom een combinatie van kleur en aardetinten. Als je ooit een mooie blazer tegen het lijf loopt, die ook nog in meerdere kleuren te verkrijgen is. Sla in! Vergeet je salaris en sla in. You'll thank me later. Blazers heb je nooit genoeg. Net als schoenen en jeans en tassen en kettingen.... Ik dwaal af. De tas vind ik een beetje jammer. Het haalt het stoere van de blazer een beetje naar beneden. De trend van de hoogwater broek heb ik sinds een paar maanden opgepikt en ik doe niet meer anders. De vouw is niet meer uit mijn jeans te strijken op het moment dus jullie snappen wel dat ik de lengte van deze broek heerlijk vind. Wederom een mooie ketting die het wit en de huid mooi laat overlopen. (Voel ik hier een tip?) Pumps passen onder elke outfit. Ook al heb je niks aan, het is altijd classy.Kleur! Lieve dames we mogen weer. Colorblocking is nog altijd mijn favoriete trend ooit. Wederom een jasjeeeee *gospelkoor*. De print is nu omgedraaid. Print boven. Neutraal onder. Ik had het rokje liever helemaal effen gezien. De tas staat echt heel erg tof bij het jasje en ik zou die gouden combinatie dus ook echt niet van elkaar durven scheiden. Ik ben bang dat beide artikelen dan nooit meer de magie zullen tonen als ze samen doen. De schoenen zijn mooi omdat ze zo clean zijn. Azuurblauw en wit is heavenly. Mooie glowy huid en je kan je prima vertonen op je citytrip. Extreem warm in je jasje. Halve stad niet gezien omdat je voeten er bijna afvallen, BUT you rocked your outfit girl!


Binnenkort krijgen jullie een kijkje in mijn kast. Dan laat ik mijn eigen outfits zien en ben ik heel benieuwd wat jullie er van vinden.

Lots of love,
Sophie


1 opmerking: