Pagina's

dinsdag 29 april 2014

Instasooph #1

Als jullie mijn instagram bekijken zien jullie alleen de foto's met soms een rare titel. Het verhaal erachter is alleen onbekend. Niemand weet wat ik eigenlijk aan het doen was. Alleen dat ik op dat moment mijn mobiel omgekeerd voor mijn gezicht heb hangen. Zou het niet leuk zijn als ik dan elke maand het verhaal erachter vertel? Ja precies, vond ik ook. (Als jullie nu nee denken, dan vinden we niet hetzelfde) Deze allereerste Instasooph (van Sophie, afgekort Sooph.... get it?) gaat over april en maart, dan hebben jullie lekker wat om door te bladeren.


Papa had een verrassing. Als we de trein van 10:14 zouden nemen richting Rotterdam zouden we er komen. Op dit moment hadden we nog geen idee wat we gingen doen. Later bleek dat we naar de dierentuin gingen! Oh ik was zo blij! Ik ben gek op de dierentuin. Ik heb prairyhondjes gevoerd. Giraffen geaaid en een hyena zien zwemmen. Ik ben net een klein kind als ik naar de dierentuin ga en het stond op mijn bucketlist voor 2014. Het was een hele lange dag en als een echt klein kind viel ik in slaap in de bus. Can I get an awwh?


We waren hier een weekendje weg naar Maastricht. Vlak na deze foto gingen we uit eten. Ik wilde een foto van mijn schoenen maken en mijn zus en haar vriend dachten dat ik een foto van hun ging maken. Too bad! Na een potje ''wie is de mol?'' (wat ik dik verloren had) zijn we vlak over de grens in Belgie een hapje gaan eten. Omnom.


Deze maand was mijn oude vriendinnetje Rebecca jarig. Vroeger deden we altijd alles samen dus het leek mij leuk om een throwback op instagram te gooien voor haar verjaardag. Dit was terwijl we sintenmaarten liepen. Het regende en waaide heel hard en onze lampionnen waren helemaal kapot. Toch hadden we super veel snoep. Omdat het zo rustig was op straat hielpen wij de mensen van hun grote schalen snoep af.


Dit is ook een throwback. Op vakantie in Tsjechie vorige zomer maakte Elaine een foto van mij terwijl ik aan het praten was. Dan krijg je zo'n foto. Wait. Whut?


Met een groep klasgenoten besloten we om uit te gaan en daarna bij mij te crashen. Altijd gezellig. Ik liep de hele avond met mijn pet achterstevoren op en Guus wilde graag met mij op de foto. Gezellig.


Ik zat in de visagie. Waarom zeg ik lekker nie! *geboren dichter*


Normale mensen met een bad hair day blijven de rest van de dag thuis en verlaten bij hoge uitzondering het huis met een zak over hun hoofd. Uiteraard met een zelf-getekende winged eyeliner boven de uitgeknipte kijkgaten. Ik, daarentegen, maar een selfie en post het op alle social media die ik bezit. Tada!


"Ik wil een perenijsje, nu!" sprak Sophie liefdevol tegen haar beste vriend Jasper. En de veeleisende prinses kreeg haar zin. Na een hele doos ijsjes en een heerlijk zonnige dag maakte Jasper nog een gezellige foto en verliet toen het paleis van Prinses Sophie. En de prinses? Die leefde nog dik en gelukkig!

Lots of Love,
Sophie


Geen opmerkingen:

Een reactie posten