Pagina's

woensdag 16 april 2014

Huishoudelijke mededeling


Ik heb nieuws!!!! De meeste van jullie zagen BySophie alweer helemaal de mist in gaan en dachten dat ik weg was. Nou, dat is toch niet helemaal waar gelukkig. Ik ben druk bezig geweest met de aller eerste outfit foto's en *tromgeroffel* een allereerste nieuwe video !! Hoera, Sophie is weer in levende lijven te zien. Pratend tegen een camera.

Even voor de goede orde. Ik heb een planning wat betreft het bloggen. Zondag, dinsdag en donderdag zijn er artikelen te zien op mijn blog. Zondag een uitgebreider artikel dan door de weeks, maar minstens zo leuk. Vanaf vandaag gaat dit van start. Morgen zullen jullie de eerste post voorbij zien komen. Zondag de uitgebreide post, de video. Dinsdag weer een artikel en ga zo maar door. Zo weten jullie wanneer jullie de site in de gaten moeten houden en zo heb ik voor elk artikel een deadline. Wel zo overzichtelijk voor de controlfreaks *lees Sophie* onder ons.

Ieeeh, ik weet natuurlijk al wat er online komt en jullie nog niet. Spannend! Vanaf morgen dus elke donderdag, zondag en dinsdag een artikel.

Lots of Love,
Sophie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten